Procurorii au cerut pedeapsă cu închisoare pentru Dan Voiculescu: Pronunțarea sentinței, peste două săptămâni (VIDEO)

Procurorii au cerut pedeapsă cu închisoare pentru Dan Voiculescu: Pronunțarea sentinței, peste două săptămâni (VIDEO)

UPDATE: 16:20: Judecătorii se vor pronunța peste două săptămâni în cazul omului de afaceri Dan Voiculescu, acuzat de spălare de bani în dosarul ICA, informează B1 TV. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 12 ani de închisoare.

Procurorii au cerut, joi, pedeapsă cu închisoare pentru Dan Voiculescu în dosarul Institutului de Cercetări Agricole, relatează B1 TV.

Alături de omul de afaceri au mai fost trimiși în judecată alte nouă persoane.

Aceștia sunt acuzați de spălare de bani.

Nu ar fi trebuit să venim pentru că organele lui Udrea și Băsescu au dat verdictul. Presa scrie instanța trebuie să. Am încredere în justiție, în ciuda marilor presiuni care se fac”, a spus Voiculescu, joi, la intrarea în Tribunal.

Dan Voiculescu a fost trimis în judecată de procurori în decembrie 2008 deoarece s-a folosit de funcţia sa politică pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al Institutului de Cercetări Alimentare la un preţ cu mult sub cel real. El este acuzat de spălare de bani, dar şi că a făcut abuz de funcţia de conducere din Partidul Conservator pentru a obţine bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dimineață la Tribunalul București pentru ultimul termen din dosarul ICA. (Detalii AICI)

Procurorii au cerut pedeapsă cu închisoare pentru Dan Voiculescu

Embed: