Profesoară din Rădăuţi, lovită de un elev pentru că i-a făcut observaţie

Profesoară din Rădăuţi, lovită de un elev pentru că i-a făcut observaţie

O profesoară de religie de la Colegiul Tehnic Rădăuţi a fost lovită de un elev de clasa a X-a, după ce aceasta i-ar fi făcut observaţie cu privire la comportamentul faţă de o fată.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze, pe holul colegiului, relatează Mediafax. Directorul colegiului a sesizat Inspectoratul Județean Suceava, iar în cursul zilei de joi s-a întrunit Comisia de prevenire a violenţei în mediul şcolar din cadrul colegiului din Rădăuți, unde au fost invitaţi elevul din clasa a X-a împreună cu tatăl său.

În aceeași zi, tatăl băiatului a depus la secretariatul Colegiului Tehnic Rădăuţi o cerere de retragere a dosarului elevului, motivând că vrea ca acesta să îşi continue studiile în străinătate, acolo unde lucrează şi mama copilului.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit mai mulți elevi și a fost anunțată conducerea liceului, în timp ce profesoara a depus plângere la Poliţie, a precizat Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Mariana Drumea.

Ea a spus că, în funcţie de rezultatele anchetei, chiar dacă elevul respectiv nu va mai învăţa în unitatea de învăţământ, faţă de acesta ar putea fi luată o măsură de sancţionare, care să fie consemnată în documentele colegiului.