Profesor din Neamț, filmat când bătea un elev: Te fac bucăți, te duci cu capul sub braț acasă! (VIDEO)

Profesor din Neamț, filmat când bătea un elev: Te fac bucăți, te duci cu capul sub braț acasă! (VIDEO)

Imagini revoltătoare surprinse într-o şcoală din judeţul Neamţ! Cazul unui profesor filmat în timp ce bate un elev arată că, în ţara noastră, educația încă se mai face cu pumnul. Furios din cale afară că a fost jignit, profesorul de matematică s-a năpustit asupra unui băiat pe care l-a agresat și l-a amenințat cu moartea. "Te fac bucăți, te duci cu capul sub braț acasă!", ar fi strigat dascălul. Incidentul a ajuns în atenția conducerii școlii din localitatea Bicaz Chei și a Inspectoratului Școlar Neamț, care au început o anchetă, informează B1 TV.

Profesor din Neamț, filmat când bătea un elev: Te fac bucăți, te duci cu capul sub braț acasă!

#DIRECT_ONE_6n6f82#

Filmarea cu băiatul care îl imploră pe dascal să-l lase să plece a stârnit un val de revoltă pe rețelele de socializare. În imagini se observă cum profesorul de matematică îl agresează pe elev. Băiatul este urecheat și mai apoi imobilizat lângă o sobă de teracotă. Urmează amenințări care întrec orice imaginație: ”Te fac bucăți, ai înţeles?? Bucăţi! Te duci cu capul sub braț acasă!”.

Chestionat cu privire la incident, profesorul se disculpă: ”I-am spus să se cumințească că și așa are probleme mari. Am făcut doi pași de la ușă și am auzit: „Băi, prostule". M-am întors și a avut loc incidentul".

Imaginile revoltătoare au fost văzute și de conducerea școlii care a demarat o anchetă disciplinară. Directorul școlii din Bicaz Chei, Mihail Matei, susține că incidentul a avut loc în 2016. Profesorul de matematică nu mai lucrează acum la această unitate de învățământ pentru că fusese detașat acolo doar un an.

În noiembrie 2016, un profesor de religie din Vrancea s-a ales cu doar penal, după ce a lovit mai mulți elevi în timpul orei.