Profeție biblică ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: APOCALIPSA vine ÎN APRILIE: Ar urma cutremure DEVASTATOARE! CE spune NASA despre Planeta X

Profeție biblică ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: APOCALIPSA vine ÎN APRILIE: Ar urma cutremure DEVASTATOARE! CE spune NASA despre Planeta X

Un numerolog celebru susține că există semne biblice care avertizează că se apropie ziua când va avea loc a 2-a sosire a lui Isus pe Pământ, adică apocalipsa.

În Apocalipsa lui Ioan este descris începutul a ceea ce ar fi a doua venire a lui Isus: ”Și un mare semn a apărut pe cer: o femeie îmbrăcată cu soarele, și cu luna la picioare, iar pe cap o coroană de 12 stele. Ea e însărcinată și plânge în durerile nașterii!”.

Numerologul David Meade este convins că pe 23 aprilie soarele și luna se vor afla în constelația Fecioarei, la fel ca și Jupiter, care îl reprezintă pe Mesia, relatează Fox News.

El susține că așa-numita Planetă X, care mai este cunoscută sub numele de Nibiru, va apărea pe cer în aprilie, provocând eruperi ale vulcanilor, tsunamiuri și cutremure.

NASA infirm această profeție, precizând că Planeta X este o minciună.

Ultima oră
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU