Prognoza meteo: În Bucureşti, temperaturi de până la 21 de grade. În restul țării, vreme răcoroasă

Prognoza meteo: În Bucureşti, temperaturi de până la 21 de grade. În restul țării, vreme răcoroasă
Foto: dunningpark.org

Meteorologii anunță că vremea urmează să se încălzească mai mult în Capitală, în timp ce în restul țării vremea se meține răcoroasă. În weekendul care vine temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 21 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, iar izolat va ploa în zonele muntoase.

Vești mai bune pentru bucureșteni! Odată cu sfârșitul săptămânii, vine și vremea caldă cu temeperaturi ce vor urca până la 21 de grade.

Prognoza meteo pentru perioada  7-9 aprilie:

În țară

Joi, vremea va fi caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 14 și 22 de grade și minime într 6 și 12 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde izolat va ploua.

Vineri, vremea se va răci în special în jumătatea de nord a țării. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în regiunile nordice și centrale, iar în cursul zilei și în cele sud-estice și izolat în est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 șo 20 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1 și 7 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată, mai ales în jumătatea de nord a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade.

În București

Joi, vremea va fi caldă. Temperatura maximă va fi de 20-21 de grade, iar cea minimă de 9-10 grade. Presiunea atmosferică va fi în scădere accentuată.

Vineri, cerul va fi noros în prima parte a zilei, apoi va deveni variabil. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3-5 grade.

Sâmbătă, cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări temporare ziua. Temperatura maximă va fi de 16-17 grade, iar cea minimă de 2-4 grade Celsius.