Program Mall Băneasa Shopping City. Cum se realizează accesul și ce acte trebuie să ai la tine dacă vrei să intri în mall

Program Mall Băneasa Shopping City. Cum se realizează accesul și ce acte trebuie să ai la tine dacă vrei să intri în mall
Program Băneasa Shopping City. Cum se realizează accesul și ce acte trebuie să ai la tine dacă vrei să intri în mall / Foto: Băneasa.ro

Magazinele trebuie să respecte noi reguli, odată cu intrarea în vigoare a restricțiilor, în data de 25 octombrie. Astfel, centrele comerciale, mall-urile, magazinele de stradă și farmaciile sunt obligate să închisă la ora 21:00. La fel se întâmplă și cu activitatea agenților economici.

La Băneasa Shopping City, programul și regulile de acces au fost schimbate. Clienții trebuie să prezinte certificatul verde dacă doresc să intre în magazin, iar activitatea mall-ului se încheie la ora 21:00.

Program Băneasa Shopping City

Mall-ul Băneasa Shopping City și-a schimbat programul, odată cu noile măsuri impuse de CNSU. Astfel, centrul comercial de la ieșirea din București își deschide ușile la ora 10:00 și se închide, așa cum se întâmplă cu toate magazinele, la ora 21:00.

Pentru accesul în magazin este necesar certificatul verde pentru COVID-19, pe care toți clienții trebuie să îl prezinte la intrare.

Cum se intră în magazine și ce acte trebuie să prezinte clienții

Persoanele care doresc să intre în magazinele din Băneasa Shopping City trebuie să prezinte la intrare certificatul verde pentru COVID-19. Totodată, este recomandat ca aceștia să aibă la ei și actul de identitate.

„Începând de astăzi, 26.10.2021, vom implementa o nouă serie de măsuri, conform HG 1.090/2021 emise de autorități.

  • Programul de funcționare al centrului nostru comercial se reduce, noul program fiind de luni până duminică de la 10:00 la 21:00.
  • Accesul în centrul comercial #BaneasaShoppingCity se face doar pe baza certificatului verde obținut în urma vaccinării sau a trecerii prin boală.

Ne dorim să venim în sprijinul vizitatorilor noștri și ne străduim să le oferim o experiență de shopping plăcută, chiar și în aceste condiții.

*Prin accesul în centrul comercial se face referire la toate spațiile interioare ale acestuia, inclusiv hipermarketul Carrefour, farmacii, foodcourt și magazine.

**Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, nu au nevoie de certificatul verde, dacă sunt însoțiți de o persoană adultă care prezintă la rândul ei certificat verde”, a transmis Băneasa Shopping City, pe Facebook.

Descoperă și ce program are Mall Afi Cotroceni și cum se realizează accesul în cele mai mari supermarketuri din țară.