Proiect eșuat. Trustul Realitatea Media a renunțat la colaborarea cu Anamaria Prodan: „Din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată”

Proiect eșuat. Trustul Realitatea Media a renunțat la colaborarea cu Anamaria Prodan: „Din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată”
Anamaria Prodan, captură TV

Trustul de televiziune Realitatea Media a ținut să precizeze, într-un comunicat emis miercuri, faptul că Anamaria Prodan nu are calitatea de acționar al companiei.

Reprezentanții Realitatea Media au susținut că a existat o înțelegere contractuală între trust și o societate la care Anamaria Prodan era acționar, prin care aceasta să opereze managementul televiziunilor Realitatea Star și Realitatea Sportivă. Numai că, „din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată”, au explicat aceștia.

Realitatea Media: Anamaria Prodan nu e acționar în vreuna dintre entitățile trustului

„Doamna Anamaria Prodan nu este și nici nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului: Realitatea Plus, Realitatea Fm, Realitatea Star, Realitatea Sportivă și site-urile Realitatea. Doamna Anamaria Prodan, în urmă unei înțelegeri contractuale dintre trustul Realitatea și o societate în care era acționar, trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă.

Din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată. În acest moment, Ana-Maria Prodan este doar un subiect de presă pentru trustul Realitatea, pe care înțelegem să îl tratăm cu echilibru și corectitudine, fără a fi acuzați de implicare în viață personală a vreunei familii”, au spus reprezentanții Realitatea Media, potrivit EVZ.

Precizările vin în contextul reaprinderii disputei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț.

Ce spunea Anamaria Prodan despre colaborarea cu Realitatea

Evenimentul Zilei amintește declarațiile făcute de Anamaria Prodan anul trecut, la lansarea posturilor Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

„Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, doi tineri deschid doi posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare. Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare.

Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea alege tu că eu oricum câștig! De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus: OK, deschid două!”, afirmase Anamaria Prodan, la vremea respectivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)