Proiect eșuat. Trustul Realitatea Media a renunțat la colaborarea cu Anamaria Prodan: „Din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată”

Proiect eșuat. Trustul Realitatea Media a renunțat la colaborarea cu Anamaria Prodan: „Din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată”
Anamaria Prodan, captură TV

Trustul de televiziune Realitatea Media a ținut să precizeze, într-un comunicat emis miercuri, faptul că Anamaria Prodan nu are calitatea de acționar al companiei.

Reprezentanții Realitatea Media au susținut că a existat o înțelegere contractuală între trust și o societate la care Anamaria Prodan era acționar, prin care aceasta să opereze managementul televiziunilor Realitatea Star și Realitatea Sportivă. Numai că, „din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată”, au explicat aceștia.

Realitatea Media: Anamaria Prodan nu e acționar în vreuna dintre entitățile trustului

„Doamna Anamaria Prodan nu este și nici nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului: Realitatea Plus, Realitatea Fm, Realitatea Star, Realitatea Sportivă și site-urile Realitatea. Doamna Anamaria Prodan, în urmă unei înțelegeri contractuale dintre trustul Realitatea și o societate în care era acționar, trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă.

Din cauza problemelor de ordin personal ale doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată. În acest moment, Ana-Maria Prodan este doar un subiect de presă pentru trustul Realitatea, pe care înțelegem să îl tratăm cu echilibru și corectitudine, fără a fi acuzați de implicare în viață personală a vreunei familii”, au spus reprezentanții Realitatea Media, potrivit EVZ.

Precizările vin în contextul reaprinderii disputei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț.

Ce spunea Anamaria Prodan despre colaborarea cu Realitatea

Evenimentul Zilei amintește declarațiile făcute de Anamaria Prodan anul trecut, la lansarea posturilor Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

„Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, doi tineri deschid doi posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare. Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare.

Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea alege tu că eu oricum câștig! De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus: OK, deschid două!”, afirmase Anamaria Prodan, la vremea respectivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe