Altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai mult decât s-a crezut inițial (VIDEO)

Altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai mult decât s-a crezut inițial (VIDEO)

Noi imagini au apărut în spațiul public cu altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scenele cu bătaia dintre cei doi a durat mai mult decât s-a crezut inițial, când a apărut primele secvențe de la incident.

Noi imagini cu bătaia Prodan-Reghecampf

De această dată, imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi și oferă o nouă perspectivă asupra conflictului, scrie GSP.

Marți au apărut noi imagini, de data aceasta surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În noile cadre se observă cum altercația continuă și după cadrele surprinse de finul Anamariei.

Reghecampf deschide violent ușa mașinii din care era filmat și se îndreaptă amenințător spre șofer, în timp ce impresara încearcă să îl oprească. Antrenorul ajunge în dreptul șoferului, iar Anamaria Prodan susține că finul ei a fost agresat.

Apare și un al patrulea participant la conflict, care pare a fi șoferul lui Laurențiu Reghecampf. Acesta asistă însă pasiv la scenele șocante.

Când situația pare că s-a calmat, Reghecampf se îndreaptă din nou spre șoferul Anamariei. Înainte să ajungă din nou la ușa mașinii, el și fosta soție își împart din nou lovituri.

Ana Maria Prodan, de urgență la Spitalul Floreasca

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în centrul atenției în finalul săptămânii trecute după ce, aflați în plin proces de divorț, cei doi și-au împărțit pumni în plină stradă, la Snagov.

Ca urmare a celor întâmplate vineri seara, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a scăpat fără urme vizibile. Tehnicianul s-a ales cu ochiul vânăt, așa cum s-a putut observa în imaginile de la botezul fiului său, Liam, care a avut loc duminică, în timp ce impresara a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, scrie spynews.ro.

Se pare că Ana Maria Prodan nu se simte deloc bine după incidentele de vineri, atunci când s-a bătut cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta ar fi ajuns în această dimineață la Spitalul Floreasca, acolo unde a avut nevoie de îngrijirea cadrelor medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”
15:06 - Adrian Negrescu, despre „taxa pe soare”: E ca un fel de bomboană pe colivă în sectorul energetic. Virgil Popescu s-a pierdut în declarații. De fiecare dată când a fost vorba de energie, au fost măsuri ezitante (VIDEO)
14:59 - Dani Mocanu a făcut ravagii pe TikTok. Manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro
14:58 - Sirenele se aud iar la Kiev, Rusia a lansat un nou atac cu peste 100 de rachete asupra Ucrainei
14:56 - România nu este Acarul Păun al Europei