Protest INCREDIBIL în fața Spitalului Municipal Orșova. Ce a făcut managerul unității TE VA LĂSA MASCA

Protest INCREDIBIL în fața Spitalului Municipal Orșova. Ce a făcut managerul unității TE VA LĂSA MASCA

Din cauza faptului că unii consilieri municipali nu votează proiectul prin care să fie cumpărată o autoutilitară nouă, managerul Spitalului Municipal Orşova a scos maşinile vechi la poartă şi le-a afişat pe parbriz numărul de kilometri parcurşi.

Astfel, managerul a vrut să arate tuturor localnicilor că vieţile lor se află în mâinile consilierilor locali.

Spitalul a reuşit să obţină de la Ministerul Mediului, prin programul „Rabla”, un tichet de 7500 de lei. Dacă până pe 29 noiembrie, consilierii nu vor aproba cumpărarea unei autoutilitare, spitalul va pierde banii.

„Nu ni s-a părut corect ca unii consilieri din cadrul Consiliului Municipal Orşova să nu ţină cont de o doleanţă prin care noi de fapt nu ceream niciun ban comunităţii orşovene, nu ceream niciun ban din buget, ci doar o aprobare tehnică de achiziţionare a unei autoutilitare pentru transport interdisciplinar. Ce-ar însemna acest lucru: toată lumea ar înţelege că este vorba de o ambulanţă”, a declarat managerul spitalului, scrie a1.ro.

Foto: a1.ro

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)