Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV și-a recunoscut vina (VIDEO)

Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV și-a recunoscut vina (VIDEO)
Foto: B1 TV

Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV, Mădălina Dicu, în timpul mitingului neatutorizat al Antenei 3, şi-a recunoscut vina în faţa magistraţilor. Nu însă fără a face o scenă în instanţă. Acesta a strigat şi s-a dat în spectacol până în punctul în care judecătorul l-a ameninţat cu o amendă de 5 mii de lei.

”N-am avut de contestat nimic, accept, am greșit. Am spus am greșit. Asta e. Ce să fac. Mi-am cerut scuze. Îmi pare rău. Dacă ați urmărit acolo, am spus că de trei luni de zile eu nu mai ies din casă. Mi-e rușine de vecini, mi-e rușine de familie. Nu-mi mai vizitez nici sora. Când a început să umble microfonul de la unul la altul, dominsioara punea întrebări. Ați venit să-l apărați pe Voiculescu? V-a trimis Gâdea, v-a trimis Badea? Și-am zis, domnișoara ce faceți dumneavoastră eu consider că este o provocare. Regret foarte mult și n-o să mă mai vedeți pe mine în astfel de ipostaze.”, a spus Alexandru Gheorghiu.

În sala de judecată însă, scuzele au fost înlocuite de o adevărată scenă. Alexandru Gheorghiu a strigat şi s-a dat în spectacol până în punctul în care judecătorul l-a ameninţat cu o amendă de 5 mii de lei.

”Un astfel de comportament nu se cuvine în fața Instantei de judecată ceea ce, din punctul meu de vedere denotă o lipsă de educație civică în primul rând. Am solicitat acoperirea prejudiciului moral cauzat prin săvârișirea faptelor de violență și l-am cuantificat la suma de 1.000 de lei. Am considerat că este o sumă modică menita să acopere acest prejudiciu”, a declarat avocatul Florentina Polojan.

Dosarul a fost deschis după ce jurnalista B1 TV, Mădălina Dicu a fost agresată de Alexandru Gheorghiu vara aceasta la aşa zisa plimbare a Antenei 3.

Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV a făcut scandal în sala de judecată