Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV și-a recunoscut vina (VIDEO)

Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV și-a recunoscut vina (VIDEO)
Foto: B1 TV

Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV, Mădălina Dicu, în timpul mitingului neatutorizat al Antenei 3, şi-a recunoscut vina în faţa magistraţilor. Nu însă fără a face o scenă în instanţă. Acesta a strigat şi s-a dat în spectacol până în punctul în care judecătorul l-a ameninţat cu o amendă de 5 mii de lei.

”N-am avut de contestat nimic, accept, am greșit. Am spus am greșit. Asta e. Ce să fac. Mi-am cerut scuze. Îmi pare rău. Dacă ați urmărit acolo, am spus că de trei luni de zile eu nu mai ies din casă. Mi-e rușine de vecini, mi-e rușine de familie. Nu-mi mai vizitez nici sora. Când a început să umble microfonul de la unul la altul, dominsioara punea întrebări. Ați venit să-l apărați pe Voiculescu? V-a trimis Gâdea, v-a trimis Badea? Și-am zis, domnișoara ce faceți dumneavoastră eu consider că este o provocare. Regret foarte mult și n-o să mă mai vedeți pe mine în astfel de ipostaze.”, a spus Alexandru Gheorghiu.

În sala de judecată însă, scuzele au fost înlocuite de o adevărată scenă. Alexandru Gheorghiu a strigat şi s-a dat în spectacol până în punctul în care judecătorul l-a ameninţat cu o amendă de 5 mii de lei.

”Un astfel de comportament nu se cuvine în fața Instantei de judecată ceea ce, din punctul meu de vedere denotă o lipsă de educație civică în primul rând. Am solicitat acoperirea prejudiciului moral cauzat prin săvârișirea faptelor de violență și l-am cuantificat la suma de 1.000 de lei. Am considerat că este o sumă modică menita să acopere acest prejudiciu”, a declarat avocatul Florentina Polojan.

Dosarul a fost deschis după ce jurnalista B1 TV, Mădălina Dicu a fost agresată de Alexandru Gheorghiu vara aceasta la aşa zisa plimbare a Antenei 3.

Protestatarul care a agresat reporterul B1 TV a făcut scandal în sala de judecată

Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Tragedie în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)