PSD îl lasă pe Laufer să îşi asume singurul discursul despre antisemitism : „Partidul își asumă doar desemnarea” (VIDEO)

PSD îl lasă pe Laufer să îşi asume singurul discursul despre antisemitism : Partidul își asumă doar desemnarea (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Alberto Grosescu

După reacţiile extrem de dure venite ca urmare a discursului lui Ilan Laufer în care acesta îl acuză pe Iohannis de antisemitism pentru refuzul de a îl numi la Ministerul Dezvoltării, PSD face înapoi.

Codrin Ştefănescu, omul pe care toată lumea l-a arătat cu degetul drept cel care a avut ideea discursului şi chiar a scris textul, susţine că declaraţia aparţine exclusivă lui Ilan Laufer.

„Domnul Laufer a hotărât singur sa facă declarația de presă. Declarația a fost făcută la sediul partidului pentru că domnul Laufer a fost propus de partid. Partidul își asumă doar desemnarea domnului Laufer” a declarat Codrin Ștefănescu pentru B1TV.

Anterior, atât Traian Băsescu, cât şi Victor Ponta, au susţinut că discursul ar fi fost scris de Codrin Ştefănescu cu aprobarea lui Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori