Radu Banciu: Câinii nu sunt suflete. Trebuie să fie eutanasiați să ne protejăm pe noi

Radu Banciu: Câinii nu sunt suflete. Trebuie să fie eutanasiați să ne protejăm pe noi

Jurnalistul Radu Banciu i-a transmis un mesaj premierului Victor Ponta, joi seară, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, legat de eutanasierea câinilor maidanezi, după ce liderul Executivului a spus că eutanasierea înseamnă măcelărire.

„Domnu` Ponta, eutanasierea nu e macelărire. Trebuie să-i eutanasiați, nu să-i măcelăriți. Să-i ridicați fără să întrebați pe cineva. Asta nu se întreabă. Este o chestiune firească. Câinii nu sunt suflete, avem de făcut un lucru și trebuie să-l facem așa cum trebuie, să ne protejăm pe noi. Sunt atâtea porțite”, a spus jurnalistul.

Acesta a spus că cel mai probabil cazul băiatului ucis de maidanezi se va repeta dacă autoritățile nu vor rezolva problema câinilor fără stăpân.

„Știți ce se va spune, da? O să strângă câțiva câini și o să spună că gata s-au umplut adăposturile. Strâng 3.000 din 65.000. nu vor mai avea unde să-i pună și apoi vor zice dați-mi adăposturi și-i pun. Sunt fetițe, băieti, care o să moară uciși de acești câini. Eu vă spun din timp, ca să nu spuneți că nu ați avut vreme. Peste 4 ani ăștia care se nasc acum la fel vor păți”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Eutanasierea câinilor nu e măcelărire

Embed: