Radu Banciu: Nu am auzit încă din 1990 și până astăzi, niciun candidat care să vorbească pentru forța activă (VIDEO)

Radu Banciu: Nu am auzit încă din 1990 și până astăzi, niciun candidat care să vorbească pentru forța activă (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit, duminică seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, despre promisiunile din campania electorală legate de pensii.

”Iohannis a lătrat și el cum a văzut că și alții o fac: ”niciodată nimeni nu o să vă mai taie pensiile.” Terminați cu tâmpeniile, că nu ăsta e vitorul țării. România nu stă în pensionari. Vino cu niște idei, explică-mi ce vei face pentru omenii activi în societate, nu pentru pnesionari. Dacă ești mândru, dacă ai demnitate, dacă ești un om politic desăvârșit, ai niște idei, vrei într-adevăr să faci ceva, taci cu pensionarii.” , a spus Radu Baciu.

„Nu am auzit încă din 1990 și până asăzi, niciun candidat care să vorbească pentru forța activă, pentru oamenii care lucrează în sectorul privat. Dă-i o șansă societății active, celor care sunt astăzi la 17-18 ani și du-te până la 40-45, restul nu mă intersează. Asta e scocietatea care să ne reprezinte pe noi.”, a mai precizat Banciu.

”E un discurs de omeni împăiați. Pe mine mă interesează să-l văd pe unul cu curaj. Chiar dacă nu iese, dar măcar să vorbească pentru adevărata Românie. Nu pentru cei care sunt la pensie.”, a mai spus el. 

Radu Banciu, despre promisiunile pentru pensionari

Tags: