Radu Banciu: Vedetele din România habar nu au ce înseamnă spațiul Schengen

Radu Banciu: Vedetele din România habar nu au ce înseamnă spațiul Schengen

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, declarațiilor câtorva persoane cheie din showbiz despre ce avantaje ar avea România dacă ar fi primită în spațiul de liberă circulație Schengen.
”Interviurile telefonice făcute de ziurul Ring, ca pe vremuri, apropos de intrarea în Schengen. >  Răspunsurile unora dintre vedetele României. Să vedeți cât de mare este prostia în cazul unor oameni care se consideră într-o altă categorie. Nu oameni simpli de pe stradă, ci nume grele din showbizul românesc”, explică Banciu:

Ce spune Romanița Iovan? ”Asta este o discuție pe care nu poți s-o porți la telefon, numai așa, că mă sună un ziar. Trebuie să te gândești, mai ales că sunt un om de business. Eu nu pot să mă identific cu oamenii obișnuiți. Întrebați un cetățean, nu pe mine. Un om implicat într-un business care produce locuri de muncă și care plătește impozite nu poate răspunde așa. Chestia asta nu se face așa la telefon, pac, ce avantaje aveți”, ar fi replicat aceasta.

”Mai pe scurt, habar n-are Romanița Iovan ce însemană spațiul Schengen”, completează Banciu. 

”CRBL, vedetă, bineînțeles, în România, un cetățean apreciat de toate chioarele: Nu știu, zice, habar nu am. M-ai prins într-un moment prost, sunt în studio și fac versuri și numai la asta nu mă gândesc acum. Aș vrea să mă documentez înainte și vorbim mai târziu”, adaugă comentatorul TV.

Urmează Marcel Pavel, ”considerat un fel de Dumnezeu al muzicii românești”: ”Eu am un singur răspuns. Bineînțeles, am auzit de așa ceva, cu declarația lui Corlățean, sicner să fiu, habar nu am. Nu m-ai nimerit pe mine să spun o părere. Ca român, nu știu, din moment ce am intrat în Europa, înseamnă că ne-au primit în familia lor și că e normal să intrăm și în Schengen. Altfel ar fi o frustrare pentru noi. Probabil că având Schengen, avem liberă trecere spre Statele Unite. Cred că ăla e singurul avantaj, că nu mai avem nevoie de viză pentru SUA”, a explicat cântărețul. 

Adelina Pestrițu: ”Nu știu, nu mă lua cu de-astea. Dacă vrei, îți scriu un mesaj mai târziu. Acum sunt într-o întâlnire cu cineva”, a citat Banciu, spunând că aceasta sigur se află într-o întâlnire unde discuta despre bani. 

Banciu despre ce știu vedetele din România că înseamnă Schengen

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe