Radu Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: A repurtat o mare victorie DNA cu un bolnav de cancer

Radu Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: A repurtat o mare victorie DNA cu un bolnav de cancer
Foto: mediafax.ro

DNA şi Justiţia din România au repurtat „o mare victorie cu un om bolnav de cancer”, care a fost „hingherit şi fugărit” o jumătate de an, a afirmat joi primarul Radu Mazăre, referindu-se la președintele suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Întrebat, joi, la sediul central al PSD, dacă a vorbit cu Nicuşor Constantinescu, Mazăre a precizat: „Nu, nu am vorbit, am vorbit doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare victorie DNA şi Justiţia românească cu un om bolnav de cancer. Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi Justiţia română au spus că nu contează”.

„V-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici. Nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. Tot ce ştiu e că nu a apucat să facă radioterapia respectivă şi ştiu ce ştiţi şi voi că justiţia din SUA a spus că e bolnav şi trebuie să se trateze”, a mai spus Mazăre, potrivit Mediafax.

El a arătat că Nicuşor Constantinescu i-a transmis un mesaj în care i-a spus că revine de bun-voie în ţară.

„De fapt numai în pielea lui să nu fi, om bolnav de cancer, operat, acuzat în două dosare, într-unul că nu a plătit un telefon de 3.000 de lei şi în altul că nu a lăsat un control să se desfăşoare, şi să fii hingherit şi fugărit jumătate de an în loc să stai liniştit ca să te tratezi de boala pe care o ai”, a mai spus Mazăre.

Nicuşor Constantinescu ar urma să ajungă în România în cursul zilei de joi, așa cum le-a spus judecătorilor din Turcia, pentru a nu dispune arestarea sa.