Radu Naum, Radu Banciu şi un căţel au deschis prima ediţie "Razii de noapte"

Radu Naum, Radu Banciu şi un căţel au deschis prima ediţie "Razii de noapte"

Prima ediţie a emisiunii „Razii de noapte”, cea mai nouă producţie marca B1 TV, a fost deschisă, luni seară, în acordurile formaţiei Blues Experience. În primele momente ale emisiunii, Radu Naum a explicat pe scurt ce vor putea urmări telespectatorii în acest late night show care va fi transmis în fiecare zi de luni până joi, în intervalul 23:00 – 00:30.

„Este un program foarte simplu, în care vobrim direct, ca şi cum am fi acasă, la o terasă sau cu o bere în faţă. Despre orice ne imaginăm şi, sigur, despre multe lucruri despre care se vorbesc înt-un fel în limbajul dublu şi altfel aici la noi la Razii de noapte”, a explicat Radu Naum.

După prezentarea formaţiei şi a decorului, în platou şi-a făcut apariţia şi cel de-al doilea Radu. Banciu nu a venit însă singur la emsiune, ci însoţit de un căţel pe cât de scump, pe atât de cuminte. Motivul? Dezbaterea controversatei teme referitoare la eutanasierea câinilor comunitari.

Razii de noapte, primele imagini

Într-o manieră unică, cele două „figuri” ale Turului Franţei îşi propun să facă oamenii să se simtă bine şi să îşi dorească să nu rateze nicio ediţie a emisiunii. Publicul are astfel ocazia să urmărească o emisiune de ironie fină, de bun gust de la început până la sfârşit, în care îşi vor face loc toate subiectele şi oamenii care contează.

În fiecare ediţie vor fi câte doi invitaţi, din orice domeniu, politicul fiind singurul mai neglijat. Un loc aparte îl vor ocupa materialele filmate, insolite, din categoria „ce se întâmplă” (de exemplu: beţivanii de pe Lipscani care se plimbă mahmuri la 2 dimineaţa, Bucureştiul interzis – cartiere în care nu te poţi duce după o anumită oră, sau cei care pescuiesc în Dâmboviţa).

Rămâi pe B1 TV pentru un altfel de show, în care prezenţa de spirit şi flerul sunt ingrediente nelipsite!

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend