Radu Naum şi Radu Banciu vor fi „Razii de noapte”, din 4 aprilie, în direct pe B1 TV!

Radu Naum şi Radu Banciu vor fi „Razii de noapte”, din 4 aprilie, în direct pe B1 TV!

Radu Naum şi Radu Banciu, cele două „figuri” ale Turului Franţei, vor fi, începând din 4 aprilie, „Razii de noapte”, în direct pe B1 TV!

Într-o manieră unică, cei doi Razi vor face oamenii să se simtă bine şi să îşi dorească să nu rateze nici o ediţie a late night show-ului lor. În fiecare zi de luni până joi, în intervalul 23.00 – 00.30, publicul va avea ocazia să urmărească prima emisiune de ironie fină, de bun gust de la început până la sfârşit, în care îşi vor face loc toate subiectele şi oamenii care contează. În fiecare ediţie vor fi câte doi invitaţi, din orice domeniu, politicul fiind singurul mai neglijat.

Un loc aparte îl vor ocupa materialele filmate, insolite, din categoria „ce se întâmplă” (de exemplu: beţivanii de pe Lipscani care se plimbă mahmuri la 2 dimineaţa, Bucureştiul interzis – cartiere în care nu te poţi duce după o anumită oră, cei care pescuiesc în Dâmboviţa etc.).

Cu un stil total diferit de al celorlaţi realizatori de emisiuni nocturne, Radu şi Radu vor face un altfel de show, în care prezenţa de spirit şi flerul vor fi ingrediente nelipsite. „Vrem ca oamenii să se destindă, să se simtă în largul lor, să aibă senzaţia că sunt parte a grupului de discuţie. O să râdem chiar şi de noi. Vom discuta despre lucrurile fireşti care trebuie spuse la capătul unei zile de stres, prostii şi nervi. Va fi locul în care toată lumea se va simţi bine”, ne-au mărturisit cele două proaspete vedete B1.

Naum şi Banciu au avantajul unei vaste experienţe jurnalistice, o cultură bogată şi rutina directului, calităţi care sunt o garanţie a succesului celei mai noi emisiuni B1.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină