Online-ul românesc, un uriaș hohot de râs. Răspuns inedit la un fake news care a început să circule iar (FOTO)

Online-ul românesc, un uriaș hohot de râs. Răspuns inedit la un fake news care a început să circule iar (FOTO)
Foto: Facebook

Cine își face deja planuri de vacanță pentru iunie 2020 ar putea lua în calcul o vizită la… baza extraterestră din Munții Bucegi! – recomandă un internaut, care a și creat o pagină specială pe Facebook pentru o reuniune în zonă. Totul este, bineînțeles, o reacție în glumă la acest vechi ”fake news”, care iar a început să circule în online-ul românesc.

”Raid Baza Extraterestră Din Munții Bucegi” – este pagina de Facebook creată pentru cei ”interesați” să le facă o vizită extratereștrilor din Bucegi. Ea trimite și la un articol publicat în 2014 pe efemeride.ro despre „o descoperire monumentală în Munții Bucegi, care ar putea schimba complet destinul omenirii”.

Iar crearea paginii a fost doar începutul unui lung șir de glume și ironii pornite de la acest fake news:

Dacă un internaut a glumit că va aduce semințe să spargă cu extratereștii, altul s-a arătat curios dacă „Veorica e deja acolo”.

„Știe cineva cât de scumpe au să fie suvenirurile? Aș vrea să plec cu un prieten nou de acolo(unul verde) , dar în același timp aș vrea sa știu din timp dacă va fii necesar să vând un rinichi”, a comentat un alt internaut.

„Trebuie un outfit special sau se poate în șlapi și pantaloni de treling ?”, a glumit un alt utilizator Facebook.

Și comentariile au continuat:

„Aia este stația de metrou din Drumul Taberei!”
„Ba ce coada o sa fie la Telecabina…”
„O sa fie cam inghesuiala pe sosea…putem sa ne teleportam in zona? Avem spatiu pentru un Delorean ? Dar priza de 1.2 MW pentru „flux capacitor” ?”
„Pot sa vin cu Dancila?e neconflictuala”
„aia care mai faceti gluma cu „partikip” sunteti mai vechi ca muntii bucegi”
„Sunt sigur că Funar e deja acolo”
„Deci gata, mergem peste ei, da?!!”

Peste 3.000 de persoane și-au anunțat ”participarea” la acest ”eveniment”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari