Razie de amploare în Capitală, sâmbătă noaptea. S-au dat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei

Razie de amploare în Capitală, sâmbătă noaptea. S-au dat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei
Sursa Foto: Facebook/ DGPMB

Polițiștiiau organziat, în noaptea de sâmbătă spre duminică,40 de filtre în diferite puncte dinBucurești. Peste720 de mașini au fostverificate de cei 200 de agenți. Oamenii legii i-au vizat în special pe cei careauîncălcat regulile de circulaţie şi au pus înpericol suguranţa publică.

În total, au fost legitimate 890 de persoane și s-au aplicat amenzi depeste 20.500 de lei. În urma acțiuniiau fost reţinute și 5 certificate de inmatriculare si 3 permise de conducere, în timp ce unui bărbat i-a fost întocmitdosar penal, după ce a condus cu permisul suspendat.

”La locaţii au acţionat peste 200 de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, Serviciilor de Ordine Publică, Investigaţii Criminale, Poliţie Canină dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale. În urma controalelor ce au vizat verificarea respectării normelor legale de convieţuire socială , a ordinii şi liniştii publice precum şi a legislaţiei privind regimul rutier, poliţiştii au verificat peste 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei”, a transmis Poliţia Capitalei.