Reghin: Crimă înfiorătoare, acoperită de un incendiu. Victima depusese plângere pentru ameninţări (VIDEO)

Reghin: Crimă înfiorătoare, acoperită de un incendiu. Victima depusese plângere pentru ameninţări (VIDEO)

UPDATE: Și mama femeiia decedat, au anunțat surse judiciare, citate de Mediafax.

Anchetă la Reghin, în judeţul Mureş, în urma unei crime cutremurătoare! Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, după care a dat foc apartamentului unde femeia se mutase împreună cu mama ei, o bătrână invalidă. Femeia a fost găsită moartă de pompierii care au intervenit la incendiu, iar bătrâna a fost transportată în stare critică la spital, informează B1 TV. Cea dintâi depusese recent o plângere din cauza ameninţărilor repetate pe care le primise din partea fostului soţ.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Bărbatul din Reghin a ticluit o răzbunare sângeroasă, imediat după ce s-a pronunţat divorţul pe care soția sa îl intentase. Scos din minţi, individul a mers în apartamentul femeii, care locuia împreună cu mama sa, o bătrână paralizată. S-a napustit asupra fostei soții, pe care a înjunghiat-o cu 11 lovituri de cuțit. A rănit-o apoi și pe mama acesteia. Imediat după, a luat o canistră cu benzină, le-a stropit pe cele două femei, apoi le-a dat foc.

Pompierii care au intervenit la incendiu au descoperit cele două victime: pe fosta soție a bărbatului, fără suflare, și pe bătrâna care a suferit arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului, cu șanse minime de supraviețuire.

Criminalul a fost găsit ulterior într-o maşină parcată în faţa blocului, de unde…. urmărea desfăşurarea poliţiştilor.

Între timp, un detaliu șocant iese la iveală: femeia ucisă depusese plângere pentru ameninţări din partea fostului său soţ. Bărbatul, însă, nu s-a prezentat la ultimul termen, aşa că judecătoria a emis un mandat de aducere pe numele său, la următoarea înfăţişare.

Tags:
Ultima oră