Remus Borza: Pe mine m-a executat premierul. Se pare că Orlando e mai simpatic decât mine

Remus Borza: Pe mine m-a executat premierul. Se pare că Orlando e mai simpatic decât mine
Foto: Facebook / Remus Borza

Remus Borza continuă atacurile la adresa premierului Viorica Dăncilă, după ce aceasta l-a demis din funcția de consilier, la nici o săptămână de la numire.

„Pe mine m-a executat premierul, dar se pare ca Orlando (Eugen Orlando Teodorovici – n.r.)e mai simpatic decât mine” a declarat Remus Borza, marți, în cadrul unei emisiuni televizate, acuzându-l pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, pentru creșterea cheltuielilor bugetare, informează Știripesurse.ro.

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis pe Remus Borza din funcția de consilier economic la nici o săptămână de la numirea acestuia. Decizia ar fi venit după ce acesta a anunţat că va reduce numărul de bugetari, dar şi numărul de ministere. Remus Borza „a făcut afirmații în nume personal care nu se regăsesc în programul guvernului!”, a fost justificarea premierului. Remus Borza fusese numit consilier onorific pe probleme economice în locul lui Darius Vâlcov, obligat tot de premier să demisioneze, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat