Reporterul protestatar: Cum transmite Antena 3 informaţii „din mijlocul” manifestanţilor (FOTO)

Reporterul protestatar: Cum transmite Antena 3 informaţii „din mijlocul” manifestanţilor (FOTO)

Protestatar dimineaţa, reporter la prânz. Acesta pare să fie cazul unui tânăr surprins în două ipostaze „incompatibile” cel puţin din punct de vedere etic. 

Captura foto circulă pe reţelele de socializare online, unde lumea se întreabă dacă este vorba despre aceeaşi persoană în ambele ipostaze. 

Pe de-o parte, tânărul îi transmite „Adio” preşedintelui Traian Băsescu, printr-un mesaj inscripţionat parcă pe fugă pe o coală de hârtie, iar pe de altă parte, aparent acelaşi tânăr transmite pentru Antena 3, „din mijlocul” protestatarilor, informaţii despre deciziile luate în cazul suspendării. 

„Un agent infiltrat printre manifestanţi”, după cum l-ar caracteriza, probabil, în alte circumstanţe, chiar postul pentru care transmite.


Sursă foto: Şoim Press

UPDATE: Antena 3 dezminte ipoteza conform căreia cele două persoane care apar în captura foto de mai sus sunt una şi aceeaşi. Într-un articol postat pe site-ul televiziunii este postată o altă captură foto în care cei doi apar simultan.

Precizăm că B1.ro nu este autorul capturii foto de mai sus şi nici al ipotezei conform căreia reporterul este şi protestatar.

Varianta nu era, însă, exclusă, cu atât mai mult cu cât un caz similar a fost semnalat nu cu mult timp în urmă în acelaşi trust Intact. Este vorba despre celebrul caz „Mirela bugetara”, în care Antena 1 a difuzat în Prime Time un reportaj fabricat de şefa de promoţie a Intact Media Academy.

Vezi AICI, AICI şi AICI mai multe detalii despre cazul „Mirela bugetara”

Vânzătoarea Mirela, prezentată drept bugetară într-un material marca Antena 1

Embed: " />