REVOLTĂTOR! Produse expirate, ținute la raft cu zilele într-un supermarket din Timișoara. Cum sunt PĂCĂLIȚI clienții cu promoțiile (VIDEO)

REVOLTĂTOR! Produse expirate, ținute la raft cu zilele într-un supermarket din Timișoara. Cum sunt PĂCĂLIȚI clienții cu promoțiile (VIDEO)

Când sunteţi cu ochii după "ofertele speciale"… rataţi esenţialul! Nu mai apucaţi să vă uitaţi şi la termenul de valabilitate. Dar vă daţi seama ce aţi cumpărat abia când ajungeţi acasă, eventual după ce vă simţiţi rău câteva ore bune. Supermarketurile sunt pline de produse expirate, iar reprezentanţii magazinelor şi cei de la Protecţia Consumatorului închid ochii.

Un tânăr a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a cumpărat câteva pungi de chipsuri dintr-un supermarket amplasat într-un mall din Timişoara, arată B1 TV.

"Sunt în supermarketul unui Mall din Timişoara, după ce zilele trecute am mâncat produse expirate, am venit să văd dacă între timp au fost retrase de la vânzare", a spus bărbatul.

Bineînţeles, problema nu fusese rezolvată nici după câteva zile, iar tânărul a încercat să le strângă pe toate.

"Astăzi este data de 16 mai, avem chipsuri care au expirat deja de pe 13 mai. … 13 mai 2017"

Şi a avut ceva de lucru! Căci multe dintre pungile de chipsuri erau expirate.

"Deci avem 1,2, 3 … 10 produse identificate ca fiind expirate".

Aşa că a mers la şeful de raion, să vadă dacă se poate face ceva pentru ca sănătatea consumatorilor să nu mai fie pusă în pericol.

Reprezentantul magazinului a promis că va lua măsuri: le va distruge şi totul va reveni la normal… cel puţin până la următoarea "promoţie".

Revoltător! Produse expirate, ținute la raft cu zilele într-un supermarket din Timișoara

#DIRECT_ONE_vw3asg#

Ultima oră
18:00 - Cristian Diaconescu, despre viitorul secretar general al NATO: „Discuția în acest moment, într-adevăr, se îndreaptă spre o variantă din Europa de Est” / Ce spune despre varianta Klaus Iohannis (VIDEO)
17:51 - Bărbat din Dolj, rănit grav de artificii, la o petrecere. A fost transferat cu elicopterul la Spitalul Floreasca
17:43 - MAE dezvăluie câți moldoveni sunt în așteptare pentru cetățenia română. Cererile, afectate de pandemia de COVID-19
17:30 - Japonia prelungește starea de urgență la Tokyo și o introduce și în alte regiuni: Gazda Jocurilor Olimpice se confruntă cu un trend pandemic alarmant pe fondul variantei Delta
17:18 - Secția de Oncologie a Spitalului Județean Buzău, închisă pentru o săptămână. Singurul medic intră în concediu
17:13 - Ministerul Culturii a avut o execuție bugetară de 90% în primul semestru. Bogdan Gheorghiu: „Salut iniţiativa prim-ministrului Florin Cîţu. Românii trebuie să ştie şi să înţeleagă ce se întâmplă cu taxele şi impozitele pe care le plătesc”
17:00 - Atac ransomware asupra Spitalului Clinic Witting din București. SRI: Astfel de atacuri reprezintă un semnal de alarmă cu privire la nivelul scăzut de securitate cibernetică
16:45 - Belarus, gata să invite trupe rusești dacă este nevoie, spune Aleksandr Lukașenko: „Dacă este necesar, nu vom ezita”
16:42 - Vaccinul împotriva COVID-19, obligatoriu pentru medici în Ungaria. Măsura intră în vigoare de la 1 septembrie
16:35 - Scrisoare a mediului academic împotriva schimbărilor privind plagiatele. Klaus Iohannis: Am toleranță zero față de orice abatere de la cultura integrității