Zeci de români au rămas blocaţi pe un aeroport din Roma după anularea unei curse

Zeci de români au rămas blocaţi pe un aeroport din Roma după anularea unei curse

Zeci de români au rămas blocaţi, în prima zi de Paşte, după ce o cursă aeriană operată de Ryanair a fost anulată. Compania a oferit luni un comunicat de presă în care explică motivele, mai precis greva controlorilor de trafic din Franţa.

Oamenii spun că au fost reprogramaţi pentru cursele de miercuri, joi sau vineri, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare.

Mulţi sunt revoltaţi pentru că nu îşi permit să stea încă două, trei sau patru nopţi în Roma.

Sunt însă şi români care au refuzat oferta şi au căutat să întoarcă noaptea aceasta la Bucureşti. Au plătit însă peste 200 de euro pentru un bilet.

„Mi s-a oferit o noapte de cazare în această seară şi zbor vineri seara, voi cere rambursarea şi caut zbor. Miercuri trebuie să fiu la muncă, nu-mi permit să stau până vineri pe buzunariul propriu”, a afirmat unul dintre cei afectaţi pentru Digi24.

„Acest zbor de la Ciampino-Roma spre București (8 aprilie) a fost anulat din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franța. Toți clienții afectați au fost informați prin SMS și email despre grevă și au primit alternative de zbor. Ne cerem sincer scuze pentru anularea zborului cauzat de greva controlorilor de trafic aerian din Franța și îi încurajăm pe toți clienții să semneze petiția A4E pentru păstrarea cerului Europei liber – http://www.keepeuropesskiesopen.com”, se arată în comunicat Ryanair transmis Digi24.

Tags: