România ar putea avea un nou criminal în serie: Autoritățile caută ucigașul actriței din Satu Mare (VIDEO)

România ar putea avea un nou criminal în serie: Autoritățile caută ucigașul actriței din Satu Mare (VIDEO)
Foto: B1 TV

România ar putea avea un nou criminal în serie. Autorităţile caută suspectul care ar fi ucis-o pe Gabriela Dorgai, actriţa din Satu Mare şi probabil pe Kardos Gyurik Kristina, o femeie din Ungaria.

Metoda de operare în ambele cazuri este identică.

Victimele au fost sugrumate, dezbrăcate de la brâu în jos şi găsite cu un singur pantof în picior. Ipoteza anchetatorilor ar putea fi confirmată de testul ADN găsit la locul crimelor. Tocmai de aceea, autorităţile din România şi Ungaria au intrat în alertă.

Autorităţile române şi ungare colaborează pentru a stabili cu exactitate dacă sunt pe urmele unui criminal în serie.

Pe 25 septembrie, Kardos Gyurik Kristina a fost ucisă cu sânge rece în Budapesta, pe malul Dunării. Femeia de 36 de ani a fost surprinsă în timp ce alerga, a fost doborâtă de atacator care a strangulat-o şi a violat-o.

Poliţiştii din Ungaria sunt de părere că ucigaşul este român şi ar fi ajuns în Budapesta cu ajutorul unei ambarcaţiuni. Apoi, cu acelaşi mijloc de transport, acesta s-ar fi întors în ţară.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie, actriţa Gabriela Dorgai din Satu Mare era omorâtă pe malul Someşului. Ce le-a atras atenţia anchetatorilor a fost modul de operare al criminalului. Victima fusese sugrumată, dezbrăcată de la brâu în jos şi lăsată cu un singur pantof în picior. Exact felul în care a fost ucisă şi femeia din Budapesta.

Dacă ADN-ul suspectului găsit la locul crimelor este identic, atunci România şi Ungaria ar putea avea de-aface cu un psihopat care ar putea continua să ucidă femei până când va fi prins de autorităţi.

Pentru capturarea suspectului, autorităţile de la Budapesta oferă o recompensă de aproximativ 2,3 milioane de euro.

România ar putea avea un nou criminal în serie