Românul care s-a luptat cu teroriștii la Londra, decorat de Regina Elisabeta a II-a. „Eroul cu făcălețul”, EROUL Marii Britanii

Românul care s-a luptat cu teroriștii la Londra, decorat de Regina Elisabeta a II-a. „Eroul cu făcălețul”, EROUL Marii Britanii

Dintr-un simplu brutar plecat la muncă în străinatate, a ajuns un adevărat erou în Anglia! Este cazul românului Florin Morariu care acum urmează să fie decorat de însăşi Regina Angliei.

Totul după ce, în urmă cu un an, s-a luptat cu teroriştii înarmaţi care au atacat London Bridge, salvand astfel viaţa a peste 20 de persoane.

“E atac terorist aici! Nebunii ăstia au înjunghiat oamenii pe stradă, uitaţi fraţilor”

Ieșeanul Florin Morariu nu a stat pe gânduri în timpul sângerosului atac din London Bridge, ci a luptat ca un adevărat erou. În noaptea de 3 spre 4 iunie a anului trecut, omul era de serviciu la brutărie. În loc să se adăpostească, a iesit imediat în stradă şi a adus în localul său peste 20 de persoane îngrozite. Totodată, navetele de pâine le-a folosit pentru a lovi un individ care înjunghia oamenii pe stradă.

Acum, faptele sale, urmează să fie răsplătite. La propunerea Theresei May, Regina Angliei îi va acorda românului distincția „The Queen’s Commendation for Bravery”.

Decoraţia primită de la statul englez se datorează curajului de care romanul a dat dovadă.