Romulus Mailat, românul condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis o femeie din Italia, are viață grea în detenție din cauza interlopului Ioan Clămparu

Romulus Mailat, românul condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis o femeie din Italia, are viață grea în detenție din cauza interlopului Ioan Clămparu
Foto: evz.ro

Romulus Mailat are viaţă grea în închisoarea de la Aiud, acolo unde este încarcerat alături de temutul interlop Ioan Clămparu. Românul condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis-o pe Giovanna Reggiani, este înjurat şi torturat psihic, fiind acuzat de Clămparu că i-ar fi stricat afacerile în Italia, informează B1 TV. După odioasa crimă, italieni s-au revoltat, iar prostituatele lui Clămparu si-ar fi pierdut din clienți.

Justiţia din Italia l-a condamnat pe Romulus Mailat la închisoare pe viaţa pentru uciderea Giovannei Reggiani. La scurt timp după episodul Mailat, guvernul italian a adoptat un decret privind expulzarea cetăţenilor comunitari care comit infracţiuni. A fost adus anul trecut în România, iar în prezent se află încarcerat la Aiud.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, bărbatul are viaţă grea în închisoare din cauza lui Clămparu, zis şi "Cap de Porc". Acesta îl terorizează ori de câte ori are ocazia şi îi face viaţa un calvar. Şi asta pentru că Mailat i-ar fi stricat afacerile proxenetului.

Clămparu reuşise să construiască un imperiu din traficul de carne vie în Spania, Italia şi Cehia pe care l-a patronat ani buni. Numai că după ce Mailat a ucis-o pe Giovanna Regiani, afacerile lui Clămparu au avut de suferit. Mulţi dintre italieni s-au revoltat, iar prostituatele acestuia nu ar mai avea căutare.

Urmăriți B1TV.ro și pe