"Să le fie ruşine angajaților Spitalului de Arși!": Fiica pacientului filmat cu viermi pe răni, audiată la Poliția Capitalei (VIDEO)

"Să le fie ruşine angajaților Spitalului de Arși!": Fiica pacientului filmat cu viermi pe răni, audiată la Poliția Capitalei (VIDEO)

UPDATE: Fiica pacientului de la Spitalul de Arşi din Bucureşti care a fost filmat cu viermi pe răni consideră că angajaţii unităţii sanitare nu şi-au făcut datoria şi sunt responsabili pentru decesul tatălui său. Femeia, care a fost audiată, vineri dimineaţă, la Poliţia Capitalei s-a constituit parte civilă în dosar.

"Să le fie ruşine. Nu şi-au făcut datoria”, a declarat femeia, conform news.ro.

Noi audieri vineri în dosarul pacientului cu larve pe răni de la Spitalul de Arşi din Capitală. Autorităţile caută vinovaţi în acest caz care a şocat România.

La Poliția Capitalei a ajuns fiica bărbatului care a fost filmat cu larve pe răni și care a și decedat ulterior. Și alte rude vor fi audiate, informează B1 TV.

Zilele trecute, în fața anchetatorilor au ajuns medici de la Spitalul de Arși. Ei au fost întrebați care sunt procedurile unității medicale și în ce măsură au fost respectate.

Spitalul de Arși este vizat în două anchete. Una dintre ele vizează cazul acestui bărbat, care a fost filmat chiar de un cadru medical în timp ce avea larve pe răni și care a murit ulterior. Cea de-a doua anchetă vizează cazul unei femei care a murit după ce i s-a făcut o transfuzie greșită.

Noi audieri în anchetele ce vizează Spitalul de Arși. Rude ale victimelor, chemate să dea declarații la Poliție

#DIRECT_ONE_vp36xd#