Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera (VIDEO)

Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera (VIDEO)

Pentru metrul cub de apă la un leu, edilul comunei constănţene Peştera, Valentin Vrabie, a fost premiat în cadrul campaniei „Premianţii fără premii” de la Deva. În comuna Peştera, salubrizarea este gratuită, iar pe străzi există internet wireless, informează B1 TV.

Primarul Valentin Vrabie e un exemplu pentru cei din jur. A reuşit să modernizeze comuna pe care o conduce de 8 ani. Pe lângă faptul că un metru cub de apă costă doar un leu în Peştera, edilul a asfaltat și un drum în doar trei zile, în condiţiile în care pentru un kilometru de autostradă este nevoie de câteva luni. Primarul spune că urmează să bage gaze, să pună la punct canalizarea şi să asfalteze întreaga localitate.

Primarul comunei Peștera a fost premiat pentru metrul cub de apă la un leu

#DIRECT_ONE_8xw7mn#

După ce îşi va duce la final planurile, primarul Vrabie a anunţat că nu va mai candida în comuna Peştera.

De asemenea, primarul şi-a surprins cetăţenii şi de sărbători. Parcul amplasat între Primăria comunei Peştera din judeţul Constanţa și Căminul Cultural s-a transformat într-un adevărat basm de Crăciun. Sătenii au văzut pentru prima dată milioane de beculeţe colorate şi decoraţiuni impresionante. Oamenii din Medgidia sau din comunele învecinate au venit să admire si ei peisajul de vis.

Ultima oră
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei