Satu Mare: Fetiţă de 10 ani, pălmuită de o adolescentă în faţa altor copii. „Sper că am filmat, că nu am dat pe lângă” (VIDEO)

Satu Mare: Fetiţă de 10 ani, pălmuită de o adolescentă în faţa altor copii. „Sper că am filmat, că nu am dat pe lângă” (VIDEO)

Fenomenul de bullying ia amploare în România. O fetiţă de 10 ani din Satu Mare a fost pălmuită de o adolescentă în faţa altor copii, fără ca cineva să intervină. Ceilalți minori, martori la agresiune, s-au amuzat și au filmat momentul dramatic.

Fetiță pălmuită de față cu alți minori

Imaginile șocante au fost suprinse în Cartierul Carpați II din municipiul Satu Mare, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

O fetiță de doar 10 ani cade victima unor copii mai mari, fără ca cineva să sară și să o apere.

Micuța este lovită cu palma peste față de o adolescentă de 14 ani.

În tot acest timp, un băiat filmează fără să-i pese vreun pic de victimă. Mai mult, și ceilalți martori se amuză.

„Wow! Cum îl cheamă sau o cheamă? Direct în gură. Sper că am filmat, sper că nu am dat pe lângă!”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce cinci fete s-au luat la bătaie în orașul Târgu Frumos, sub privirile trecătorilor. Niciunul dintre ei nu a intervenit să aplazene conflictul violent.

Adolescentele de 15 și 16 ani și-au împărțit pumni și picioare, în timp ce alți tineri filmau. Conflictul dintre fete ar fi avut loc în luna mai, din cauza unei postări pe Facebook.

Fenomenul de bullying pare să fi luat amploare după revenirea fizică a elevilor la școală. Potrivit statisticilor Asociației Salvați Copiii, un elev din patru este victima acestui fenomen.

Urmăriți B1TV.ro și pe