Satu Mare: O polițistă de 25 de ani a accidentat doi oameni pe trecerea de pietoni. Una dintre victime a murit

Satu Mare: O polițistă de 25 de ani a accidentat doi oameni pe trecerea de pietoni. Una dintre victime a murit

Accident teribil în Satu Mare. O polițistă de 25 de ani aflată în misiune de patrulare în localitatea Petrești a lovit din plin două persoane pe trecerea de pietoni.

Una dintre victime, o femeie de 75 de ani, a murit în drum spre spital.

Agentul de poliție de la Secția 5 de Poliție Rurală Petrești conducea un autoturism Volkswagen, fiind în misiune de patrulare.

„În condiții de carosabil umed și ploaie ușoară, aceasta nu a acordat prioritate de trecere unui grup de persoane angajate în în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni marcată  corespunzător, accidentând două persoane de 75, respectiv 68 de ani, ambele din loc Petrești, județul Satu Mare”, informează Poliția din Petrești.

Victima de 75 de ani a murit în timpul ce era transporatată cu ambulanța la Spitalul Municipal Oradea.

A doua victimă a fost transportată și internată la Spitalul Județean Satu Mare, pentru a primi îngrijiri medicale. Medicii au precizat că aceasta a fost rănită ușor, având o fractură la deget.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Ea va fi suspendată din funcție până la finalizarea cercetărilor, aceasta riscând închisoare de la 1 la 5 ani pentru ucidere din culpă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

O poliţistă de 25 de ani a ucis o femeie pe trecerea de pietoni

Embed: