Scandal în familia lui Costică Ștefănescu, pe tema înmormântării și averii fostului fotbalist (VIDEO)

Scandal în familia lui Costică Ștefănescu, pe tema înmormântării și averii fostului fotbalist (VIDEO)

Scandal în familia lui Costică Ștefănescu în privința înmormântării fostului căpitan al Craiovei Maxime, dar și averii sale.

Fratele fostului mare fotbalist a declarat în exclusivitate pentru B1 TV că fostul căpitan al Craiovei Maxime urma să fie expus joi, în foaierul Federației Române de Fotbal.

Acesta a precizat că a stabilit cu Maria Ștefănescu să îi ridice trupul neînsuflețit de la Institutul de Medicină Legală la ora 9.00, însă aceasta l-a luat mai devreme, fără să anunțe și l-a dus la Craiova, deși marele fotbalist i-a declarat că vrea să fie înmormântat la Săbăreni, în comuna unde și-a petrecut primii ani din viață.

Controversele dintre soția și fratele lui Costică Ștefănescu au avut loc și pe tema averii fostului fotbalist.

Ion Ștefănescu spune că Maria Ștefănescu s-a recăsătorit anul acesta cu Costică Ștefănescu pentru a primi câteva mii de euro pe care fostul fotbalist trebuia să îi ridice din Qatar, unde a muncit în ultimii ani.

Maria Ștefănescu a fost căsătorită 12 ani cu Costică Ștefănescu, iar în 2010 au divorțat. Cei doi s-au recăsătorit anul acesta.

Scandal în familia lui Costică Ștefănescu

Embed:
Ultima oră
15:54 - iPhone 14 ar putea avea un design complet nou. Cum va arăta noul smartphone
15:50 - Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o schemă europeană de ajutor (VIDEO)
15:34 - Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
15:23 - Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 ore
15:22 - Virgil Popescu, despre compensarea facturilor la energie: Vor beneficia peste 5 milioane de gospodării. Subvenția va fi direct în factură (VIDEO)
15:16 - Cine e Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, pus recent șef la CA-ul CNAIR
15:06 - Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)
14:59 - Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu. Cum arată fiul lui Florin Călinescu
14:22 - Ionuț Moșteanu: Dacă premierul continuă prietenia cu PSD, foarte probabil președinția Camerei Deputaților va fi o monedă de schimb pentru Marcel Ciolacu / Depunem încă o moțiune dacă e nevoie (VIDEO)
14:21 - Cetățenii din UE care locuiesc în Marea Britanie și nu au primit viza de rezident ar trebui să se pregătească să fie expulzați, anunță un ministru britanic