Se cere mandat de reținere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat și condus în fața procurorilor (VIDEO)

Se cere mandat de reținere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat și condus în fața procurorilor (VIDEO)

Probleme pentru fostul deputat Cristian Boureanu! Acesta a fost externat de la Spitalul de Urgență Floreasca și imediat a fost preluat de polițiști și condus în fața procurorilor unde se va propune reținerea acestui pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj.

Toate acestea vin după ce în jurul 1:30 noaptea, acesta a fost implicat într-un incident cu o brigadă a Poliției Rutiere care l-a oprit pentru un control pe bulevardul Aviatorilor din Capitală.

În momentul în care a fost oprit, Cristian Boureanu se află pe locul din dreapta, dar când polițiștii i-au cerut actele pentru control șoferului, fost deputat a început să înjure și să amenințe.

Mai multe, Boureanu s-a dat jos din mașină unde s-a îmbrâncit cu ofițerii, ajungând în cele din urmă să fie încătușat, apoi a fost transportat la spital deoarece i s-a făcut rău pe fondul stării de ebrietate în care era.

Se cere mandat de reținere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat și condus în fața procurorilor

#DIRECT_ONE_a9f039#

Ultima oră
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)