Lovitură DEVASTATOARE pregătită de SEBASTIAN GHIȚĂ la venirea lui Tudorel Toader în Serbia! Sursele CONFIRMĂ: Ministrul Justiţiei, la un pas de a „pieri” pe limba lui…

Lovitură DEVASTATOARE pregătită de SEBASTIAN GHIȚĂ la venirea lui Tudorel Toader în Serbia! Sursele CONFIRMĂ: Ministrul Justiţiei, la un pas de a „pieri” pe limba lui...

Lovitură de proporţii pregătită de Sebastian Ghiţă în Serbia. Acesta intenţionează să meargă în acelaşi timp cu ministrul român, Tudorel Toader, la Ministerul Justiției din Serbia, scrie EVZ, citând surse din ţara vecină.

Ghiță intenționează să depună un memoriu prin care să solicite suspendarea procedurilor de extrădare din cauza că acestea se bazează pe probe falsificate de procurorii de la DNA Ploiești.

Fostul patron Asesoft intenţionează să depună și raportul Ministrului Justitiei prin care a cerut revocarea Codrutei Kovesi! În acest raport, la punctele 17 și 20, Tudorel Toader descrie pe larg situația de la DNA Ploiești precum și a procurorilor care i-au făcut dosarele lui Ghiță.

Dacă această strategie a lui Ghiță va reuși, Ministrul Tudorel Toader se va afla într-o postură extrem de dificilă, trebuind să explice în Serbia de ce dorește extrădarea unui cetățean pe baza unor probe false.

Autoritățile din Serbia au deja informații despre ilegalitățile comise de către DNA Ploiești în dosarele lui Ghiță și au cerut date suplimentare. Foarte probabil și Victor Ponta, consilierul președintelui Vucic, a explicat autorităților sârbe natura politică a acuzațiilor aduse lui Sebastian Ghiță.

Rămâne de văzut ce strategie va avea Tudorel Toader, dar lucrurile au luat o turnură extrem de complicată, raportul Ministrului Justiției dar verificările Inspecției Judiciare, întorcându-se în avantajul lui Sebastian Ghiță.