Sebastian Ghiţă despre avertizările date de SRI lui Băsescu: Și Maior, și Coldea i-au spus: “Domnule președinte, vorbiți cu fratele să termine cu izmenele cu Bercea Mondialu”

Sebastian Ghiţă despre avertizările date de SRI lui Băsescu: Și Maior, și Coldea i-au spus: “Domnule președinte, vorbiți cu fratele să termine cu izmenele cu Bercea Mondialu”

Sebastian Ghiţă a povestit în interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu cum “serviciile au făcut tot ce e omenește posibil să nu ajungem o țarăîn care este arestat fratele președintelui”.

“Să știți că serviciile în general, SRI, SIE, oamenii de acolo, chiar și Coldea, Maior, Hellvig își respectă președintele. Vă dați seama ce eforturi au făcut să țină un președinte cât mai mult, al cărui frate era amestecat cu țigani, cu fuste, cu zlătari”, a afirmat Sebastian Ghiţă.

Fostul deputat susţine că din calitatea de membru al comisiei de control al activităţii SRI putea să observe cum serviciile au făcut eforturi pentru a opri un scandal precum cel al arestării lui Mircea Băsescu.

“Știți că fiind într-o comisie, subiectul s-a discutat în comisie în nenumărate rânduri. Și verbal, și în scris, și cu sesizări. Și Maior, și Coldea i-au spus: „Domnule președinte, vorbiți cu fratele să termine cu izmenele cu Bercea Mondialu și cu ăia de la Craiova și cu cine mai sunt ei”. I-au zis o dată, i-au zis de două ori și, până la urmă, ori Băsescu nu a mai avut putere asupra fratelui, ori i-a permis acest joc, ori frate-su mințea țiganii și îi mai jumulea de niște bani. N-a fost în regulă ce s-a întâmplat. Adică acolo, vinovatul este Traian Băsescu că și-a lăsat fratele în jurul acelor oameni”, a povestit fostul deputat.

“Am certitudinea și am spus-o și atunci că, în cazul Băsescu – fratele lui, Coldea, serviciile au făcut tot ce a fost omenește posibil să nu ajungem o țară, în care este arestat fratele președintelui că ia bani pentru măscării în justiție. Și cred că nu ar fi trebuit să se ajungă în situația asta. Și cred că cel care ar fi trebuit să oprească această chestiune era Băsescu. Sunt convins că-i pare și dânsului rău, vă dați seama”, a completat Sebastian Ghiţă.