Şedinţă de urgenţă în biroul lui Liviu Dragnea: Ce pregătesc liderii coaliţiei

Şedinţă de urgenţă în biroul lui Liviu Dragnea: Ce pregătesc liderii coaliţiei

Liderii coaliţiei guvernamentale s-au reunit într-o şedinţă de urgenţă în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor.

Şedinţa vine în timp ce preşedintele Klaus Iohannis se pregăteşte să susţină o declaraţie de presă privind propunerile de miniştri făcute de PSD în urma remanierii guvernamentale.

Preşedintele Klaus Iohannis are posibilitatea de a refuza o singură dată o propunere de ministru înainte de premier.

În urma remanierii, 8 schimbări vor avea loc în Guvernul României:

Lia Olguța Vasilescu– la Ministerul Transporturilor, în locul luiLucian Șova.

Marius Budăi– la Ministerul Muncii, în loculLiei Olguței Vasilescu

Gabriel Leș– la Ministerul Apărării, în locul luiMihai Fifor,care a demisionat

Niculae Bădălău– Ministerul Economiei, în locul luiDănuț Andrușcă

Alexandru Petrescu– la Ministerul Comunicațiilor, în locul luiBogdan Cojocaru

Daniel Breaz– la Ministerul Culturii, în locul luiGeorge Ivașcu

Bogdan Matei– la Ministerul Tineretului și Sportului, în loculIoanei Bran.

Ilan Laufer-la Ministerul Dezvoltării în locul luiPaul Stănescu.

Ultima oră
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)