Senatoarea Diana Şoşoacă, un nou scandal monstru la morga Institutului „Marius Nasta”: Sunt senator al României şi mie îmi răspundeţi. Aici se comit crime

Senatoarea Diana Şoşoacă, un nou scandal monstru la morga Institutului „Marius Nasta”:  Sunt senator al României şi mie îmi răspundeţi. Aici se comit crime

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un nou scandal monstru luni, în  contextul pandemiei de COVID-19. Fără să fie oprită de personalul de la pază, ea a intrat în curtea Institutului „Marius Nasta” din București și a luat cu asalt morga unității sanitare.  Șoșoacă a transmis un live pe Facebook în timp ce îi agresa verbal pe angajați, dar şi pe managerul spitalului Beatrice Mahler.

Senatoarea s-a înfuriat în momentul în care a văzut că pacienții decedați de COVID-19 sunt depuși în saci de plastic. Morții sunt ținuți afară, suntem la Marius Nasta, unde am de ridicat un decedat dintr-o familie de politicieni.

Așa sunt ținuți morții la Marius Nasta, afară, vezi Doamne, nu mai sunt locuri la morgă. Așa sunt ținuți morții la Morgă”, spune senatoarea în timpul filmării.

Printre medicii agresaţi de Diana Şoşoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, care în zadar i-a cerut să nu ţipe şi să facă circ în curtea spitalului.

„Vă rog, să ne calmăm!” îi cerea Beatrice Mahler.

„Chemaţi Poliţia, vreau să depun plângeri împotriva tuturor din acest spital!”

„Sunt 12 decedaţi, vă rog să aşteptaţi!” le-a spus Betrice Mahler, rudelor revoltate că aşteaptă de două ore eliberarea actelor.

Fă să eiste în zonă un polițist sau un paznic, Diana Șoșoacă a filmat rudele unor pacienți decedați care așteptau la morga spitalului.  Profitând de faptul că nu este nimeni care să o oprească, Diana Șoșoacă îi spune asociatului să deschidă ușa de la morgă , intră în încăpere și filmează paturile pline cu cei decedați.

“Protocoluls pune că nu mai ai voie să îi pui n saci negri, ei îi pun în aci negri. Cine v-a ordonat să îi băgați în saci de plastic?”, se aude senatoarea Diana Șoșoacă.

În tot acest timp ea filmează angajații care poartă echipament de protecție și care se pregătesc să așeze trupurile celor decedați în sicrie. La un moment dat angajații sunt agresați de senatoarea dezlănțuită: “Care este motivul pentru care morții se bagă în saci de plastic?”

În zadar încearcă o angajată de la morgă să blocheze ușile. Diana Șoșoacă forțează intrarea și dă năvală în încăpere

“Chmați-o pe doamna Maler în momentul acesta. Fantastic, inadmisibil, astea sunt crimele din România. Nu au voie să îi pună în saci de plastic, iar ei îi pun în saci d eplastic. Acum să vină un șef”, urlă Diana Șoșoacă.

Filmarea a adunat peste mii de comentarii deja.