Şerban Huidu în faţa magistraților: Îmi pare foarte rău şi îmi asum responsabilitatea pentru fapta mea

Şerban Huidu în faţa magistraților: Îmi pare foarte rău şi îmi asum responsabilitatea pentru fapta mea
Foto: aaparut.ro

Şerban Huidu a declarat în fața instanței, la primul termen al procesului în care este judecat pentru ucidere din culpă, că îi pare foarte rău pentru tragedie şi că îşi asumă responsabilitatea pentru fapta sa, relatează Mediafax.

El a declarat magistraților că nu ştie cum a ajuns cu maşina pe contrasens, că îi pare foarte rău pentru tragedia produsă că îşi asumă responsabilitatea. A refuzat să dea alte declaraţii.

Joi a fost primul termen în dosarul în care este judecat pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în octombrie 2011, soldat cu moartea a trei persoane.

Rudele victimelor cer condamnarea la închisoare cu executare pentru realizatorul TV.  De asemenea, potrivit sursei citate, fiul uneia dintre victime i-a reproșat lui Șerban Huidu faptul că nu s-a ținut de cuvânt în privința despăgubirilor și a vizitelor promise.

Unul din avocații lui Huidu a cerut achitarea, având în vedere că clientul său a înțeles să-și asume responsabilitatea.

Următorul termen în acest dosar este pe data de 29 iunie, când vor fi audiaţi primii martori.

Realizatorul TV a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma unui accident petrecut în luna octombrie în zona localităţii brașovene Timişul de Sus, când trei persoane și-au pierdut viața.