Șerban Nicolae, după condamnarea lui Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă va prelua atribuțiie la conducerea PSD

Șerban Nicolae, după condamnarea lui Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă va prelua atribuțiie la conducerea PSD

Social-democratul Șerban Nicolae a avut o primă reacție, luni, după condamnarea la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liderul grupului PSD din Senat a declarat că în aceste condiții, atribuțiile lui Dragnea vor fi preluate de Viorica Dăncilă, care este președinte executiv.

”Cu siguranta, urmează un interimat, dupa care urmeaza sa ne reorganizam, dar nu cred ca e vreo noutate ce-ar trebui sa urmeze. Banuiesc ca daca ii intrebam pe adversarii nostri politic, ar trebui sa urmeze un haos la PSD si canibalizare, dar eu cred ca se insala”, a declarat Șerban Nicoale pentru Știripesurse.ro.

Acesta a susținut că PSD ar trebui să rămână în continuare la guvernare.

”Angajamentul nostru față de electorat și votul pe care l-am primit ne obligă să ne ducem mai departe programul așa cum ne-am angajat, avem obligații până ne terminăm guvernarea.
Președintele executiv preia atribuțiile președintelui, dar cel mai probabil că ne vom întruni cât se poate de repede pentru a lua o decizie și a stabili un parcurs”, a spus Șerban Nicoale.

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța