Sile Cămătaru şi alte două persoane, arestaţi preventiv în dosarul de proxenetism

Sile Cămătaru şi alte două persoane, arestaţi preventiv în dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de proxenetism. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au luat aceeaşi decizie pentru alte două persoane, în timp ce pentru 30 de acuzaţi, cercetaţi în acelaşi dosar, s-a dispus arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

La instanţă au ajuns şi câteva femei despre care procurorii spun că au luat mii de euro pentru a oferi plăcere clienţilor din ţară şi chiar de peste hotare. În aceeaşi dubă cu ele au fost aduse şi angajatele a două hoteluri de lux, PR-iste.

Femeile, 40 la număr, erau plasate în hoteluri de lux din Capitală de către Sile Cămătaru, spun anchetatorii. Acesta ar fi avut 50 de complici. Cele mai multe dintre fete aveau camere închiriate permanent şi figurau în cataloage de prezentare, ce erau oferite de angajaţi ai hotelurilor clienţilor care se arătau interesaţi de serviciile unei prostituate.
În perioada martie – noiembrie, oamenii lui Sile Cămătaru ar fi adus prostituate la hoteluri, dar şi în zona cazinourilor, pentru a atrage jucători. Grupul era implicat şi în fapte de cămătărie în cazinouri, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului