Simona Halep, suprinsă într-un club bucureştean în IPOSTAZE INCENDIARE. Alături de cine a fost filmată sportiva (VIDEO)

Simona Halep, suprinsă într-un club bucureştean în IPOSTAZE INCENDIARE. Alături de cine a fost filmată sportiva (VIDEO)

Simona Halep a fost în centrul atenţiei într-un club din Bucureşti. Alături de tatăl şi de fratele ei, sportiva a mers la un concert susţinut de Andra.
Pe scenă au mai urcat What’s Up şi Andi Moisescu.

Simona a părut că se distrează pe cinste alături de apropiaţii ei şi la un moment dat chiar şi-a etalat calităţile de dansatoare. Şi Stere Halep, tatăl ei, a fredonat mai multe cântece ale Andrei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Doar tenis / Facebook)

Lidera WTA a anunțat sâmbătă că va merge la turneele de la începutul lui 2019 fără antrebor.
„Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor în perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi”, a spus lidera WTA (Detalii AICI).

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)