Sinucidere SUSPECTĂ: Cine este tânăra care s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc din Iași

Sinucidere SUSPECTĂ: Cine este tânăra care s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc din Iași
Foto: Bzi

Marți, presa vuia în urma unui incident tragic în care o tânără din Iași a închiriat un apartament la etajul șase al unui bloc și s-a aruncat în gol, gest pe care nimeni nu și l-a putut explica. Totul părea a fi fost plănuit în detaliu, inclusiv biletul de adio pe care anchetatorii l-au găsit în apartament.

Familia din care făcea parte tânăra era cunoscută în Iași, iar toți apropiații s-au arătat șocați la aflarea veștii. În noaptea de luni spre marți, un trecător a observat o persoană inconștientă pe trotuar, iar salvatorii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul, informează bzi.ro.

Tânăra era Ligia Marina Bercea, în vârstă de 29 de ani, o studentă cu rezultate foarte bune. Tatăl acesteia era profesor universitar la Facultatea de Mecanică, iar mama sa, medic. Vecinii spun că fata era retrasă, dar nu aveau decât cuvinte de laudă la adresa ei și nu au bănuit niciodată că trăiește o dramă care ar putea-o împinge la astfel de gesturi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)