Șoferul de BMW care l-a atacat cu crosa de golf pe un șofer de Logan a fost reținut, la două zile după incident (VIDEO)

Șoferul de BMW care l-a atacat cu crosa de golf pe un șofer de Logan a fost reținut, la două zile după incident (VIDEO)

Șoferul care conducea unBMW și care în urmă cu doă zile a agresat împreună cu iubita sa un bărbat aflat la volanul unui Logan a fost identificat și reținut de către polițiști. Potrivit Poliției Capitalei, acesta este acuzat de infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

Șoferul de BMW care a atacat cu crosa de golf un șofer de Logan, reținut de polițiști

Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol, maşina în care se aflau agresorii, o femeie şi un bărbat, a blocat autoturismul victimei în mijlocul străzii. Apoi, i-au vandalizat maşina victimei, pe care au şi atacat-o cu crosa de golf, după ce au spart geamul portierei de la şofer. Partenera luicare l-a sprijinit şi aplicat mai multe lovituri oglinzii Loganului, nu a fost încă identificată de către polițiști.

În imagini se poate vedea cum bărbatul lovește cu o crosă geamul portierei șoferului, până când acesta se sparge, apoi continuă să îl lovească cu crosa pe șofer. În tot acest timp, femeia lovește și ea cu picoarele în oglinda și portiera stânga-față.

La rândul său, persoana vătămată în urma incidentului violent a fost audiat și și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală:

Persoanavătămată și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală

”În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni.

În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

In urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

In urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, transmite miercuri Poliția Capitalei.