Sora româncei rănită în atentatul de la Londra a deschis un cont pentru donaţii, deoarece recuperarea este foarte costisitoare (VIDEO)

Sora româncei rănită în atentatul de la Londra a deschis un cont pentru donaţii, deoarece recuperarea este foarte costisitoare (VIDEO)

”Avem nevoie de donaţii pentru Andreea!” – Este mesajul transmis de sora româncei rănită în atentatul de la Londra.

Andreea Cristea se află în stare gravă în spital, iar pentru a plăti îngrijirile medicale ar fi nevoie de 5.000 de lire, informează B1 TV. O parte din bani deja s-a strâns printr-o linie de donaţii organizată de o altă româncă din Marea Britanie.

Andreea Cristea este arhitectă şi are 31 de ani. Ghinionul a făcut să se afle pe podul Westminster în momentul atentatului. Femeia a fost aruncată de maşina atacatorului în Tamisa, iar de atunci se află în spital în stare gravă.

Sora româncei rănită în atentatul de la Londra a deschis un cont pentru donaţii

#DIRECT_ONE_7ozd2w#

Iar pentru că recuperarea Andreei este costisitoare, familia face apel la bunătatea românilor. Magda Ţoi, sora tinerei, a deschis un cont în care se pot face donaţii. Asta după ce o altă româncă a deschis o linie de donaţii pentru a o ajuta pentru Andreea. Iar din suma de 5.000 de lire pe care şi-a propus să o strângă a adunat până acum peste 2.200 de lire.

Aşa cum era de aşteptat, şi logodnicul Andreei, Andrei Burnaz, susţine campania de strângere de donaţii. Acesta a precizat că Andreea va avea nevoie de sprijin pe o perioadă îndelungată.