Soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini: „Ce s-a întâmplat e inadmisibil. Cei vinovați trebuie să plătească. De la primul la ultimul!”

Soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini: „Ce s-a întâmplat e inadmisibil. Cei vinovați trebuie să plătească. De la primul la ultimul!”
foto: facebook Ana Oros Daraban

Soțul Anei Oros, femeia ucisă de câțiva câini agresivi lăsați liberi într-un parc din Capitală, chiar în timp ce alerga în zona Lacul Morii, solicită ca toți cei vinovați de această tragedie, „de la primul la ultimul”, să răspundă în fața legii.

Plin de durere, acesta subliniază că nu este inadmisibil să se moară în acest mod, într-o societate care se consideră educată, conform stiripesurse.ro.

„Mortu’i vinovat”, cauza tragediilor din România

Soțul victimei consideră că lipsa justiției ar putea transforma orice român într-o victimă a unor tragedii asemănătoare:

„Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este inadmisibil, mai ales  într-o societate educată. Fiecare om trebuie să fie liber să se manifeste în pasiunile sale.

Cei vinovați trebuie să plătească. De la primul la ultimul, cu vina mai mare sau mai mică.

Astăzi sunt aici să o ridic pe Ana, trupul ei va merge la Baia Mare unde va fi înmormântată alături de părinți”, a spus soțul femeii, conform sursei amintite.

Ana Oros va fi înmormântată sâmbătă

„Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei.
Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi.
Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă” a transmis ieri, pe facebook, soțul Anei Oros.
Urmăriți B1TV.ro și pe