Ştafeta de 4×100 metri a Jamaicăi, medalie de aur la CM de atletism

Ştafeta de 4x100 metri a Jamaicăi, medalie de aur la CM de atletism
Foto: puma.com

Ştafeta de 4×100 metri a Jamaicăi, în care pe ultimul schimb a alergat Usain Bolt, a cucerit, duminică, medalia de aur la Campionatele Mondiale de atletism de la Moscova, informează cbc.ca.

Jamaicanii au fost cronometraţi cu timpul de 37 de secunde şi 36 de sutimi, iar Bolt a reuşit tripla, după ce se impusese şi în probele de 100 şi 200 metri la Moscova.

Pe locurile următoare s-au clasat ştafetele din Statele Unite ale Americii (37.66) şi Marea Britanie (37.80), dar americanii ar putea fi descalificaţi deoarece Justin Gatlin a călcat culoarul de alergare. De o eventuală descalificare a americanilor ar putea beneficia ştafeta Canadei, ocupanta locul patru (37.92).

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”