„Mortul lui Dragnea”, din nou la DNA: Statul paralel Teleorman a distrus sute de oameni (VIDEO)

Mortul lui Dragnea, din nou la DNA: Statul paralel Teleorman a distrus sute de oameni (VIDEO)

Romică Părpălea, cunoscut presei şi ca „Mortul lui Dragnea” după denunţul din dosarul Referendumului, a revenit la DNA cu noi acuzaţii dure privind situaţia din judeţul Teleorman. În vizorul acestuia a fost de data asta primarul din Alexandria, Victor Drăguşin, dar acesta a vorbit şi despre procurori şi judecători locali.

„Nu e vorba despre Dragnea, este vorba despre nişte judecători, procurorii din Teleorman, poliţişti şi chiar oameni politici de acolo, dar nu nominalizez. Au aflat şi cei de la DNA că există exact cum spune Dragnea un stat paralel construit la nivelul judeţului Teleorman. Procurori, poliţişti, judecători au distru peste 300 de persoane acolo şi care servesc politic PSD. (…)

În 2012 fiind director general la Radet pe Teleorman, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, preşedintele PSD pe Teleorman, îmi face o plângere penală pentru prejudiciu inexistent de 2.000 de euro. La momentul respectiv am cerut un audit pentru că era vorba de 2 milioane de euro la fostul director, Constantinescu Traian, a cumpărat un teren de la şoferul primarului municipiului Alexandria. Am cerut un audit atât la ANAF Teleorman cât şi Bucureşti şi nu s-a rezolvat nimic atunci. (…)

Eu i-am spus din 2012 primarului Drăguşin că am să îi urmăresc activitatea, ca simplu cetăţean, şi acum mi-au parvenit nişte documente de o corupţie imensă la nivelul municipiului Alexandria, ajutaţi de poliţişti, procurori, judecători.

Domnul Drăguşin a dat nişte contracte de peste 10 milioane de lei la finii dumnealui, pe o societate de casă, sunt cazuri de incompatibilitate pentru că fina dumnealui a anjatat-o ca poliţist local fictiv. Mai mult, această fină a fost consilierul lui personal şi soţul dumnealui a fost în stare de incompatibilitate pentru că a beneficiat de nişte bani având contracte între primărie şi această societate în domeniul media”, a acuzat Romică Părpălea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
07:21 - Nicușor Dan, despre situația căldurii în București: Primăria va subvenționa în continuare gigacaloria
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)