Subofiţerul MAPN care şi-a ucis iubita la coafor, ARESTAT! Avocat: Totul a fost ca un declic care s-a produs în momentul în care i-a spus că nu vrea să se împace și că el e un nimeni (VIDEO)

Subofiţerul MAPN care şi-a ucis iubita la coafor, ARESTAT! Avocat: Totul a fost ca un declic care s-a produs în momentul în care i-a spus că nu vrea să se împace și că el e un nimeni (VIDEO)

Militarul care și-a ucis iubita la un coafor din Titu a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată de procurorii Parchetului Tribunalului Militar. Potrivit avocatului acestuia, subofițerul își cumpărase arma crimei chiar marți.

Avocatul militarului care și-a ucis iubita: Totul a fost ca un declic care s-a produs în momentul în care i-a spus că nu vrea să se împace și că el e un nimeni

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Avocatul militarului a declarat miercuri că bărbatul și-a recunoscut fapta și a cerut să fie cercetat în stare de arest.

”Regretă foarte mult și asta rezultă și din faptul că, cu privire la măsura arestării, crede că, deocamdată urmărirea penală ar trebui să se desfășoare în stare de arest, tocmai pentru că regretă foarte mult aceste fapte.

În acest moment, pe încadrarea organului de procuratură, fără a se formula apărări și a se stabili exact circumstanțele săvârșirii faptei, pedepsele sunt între 15 și 25 de ani, fiind omor deosebit de grav, cu premeditare, la care se poate adăuga un spor de o pătrime din pedeapsa maximă, datorită faptului că este asupra unui membru de familie. Deci, dacă facem o artimetică, ar putea fi de la 15 la 30 de ani.

Nu era băut. A băut foarte puțin acasă. Totul a fost din cauza unui telefon pe care l-a primit de la concubina sa care nu a vrut să de împace. Ea plecase în urmă cu câteva zile de acasă, luându-i absolut tot și spunându-i că are pe altcineva și că nu vrea să se împace și că el e un nimeni”, a declarat avocatul militarului.

Acesta a mai spus că agersorul i-a povestit că totul a fost ca un declic, produs în momentul în care iubita sa i-a spus că nu dorește să se împace cu el.

”Mi-a povestit că au fost mai multe episoade când l-a părăsit și a avut alte relații extraconjugale, dar nu s-a pus niciodată problema să fi fost anterior agresiv.

Totul a fost ca un declic care s-a produs în momentul în care i-a spus că nu se mai întoarce, i-a comunicat și locul unde se află, respectiv la un salon de înfrumusețare, unde își făcea manichiura și că nu mai dorește fiindcă are pe altcineva, iar e un nimeni.

Din ce mi-a spus nu se pune problema să aibă probleme psihice. El a fost verificat periodic datorită faptului că este militar.

Povestea cu cuțitul, că și-ar fi compărat cuțitul special pentru acest fapt, el neagă. Ea, când a plecat, a luat de acasă o grămadă de lucruri și nu mai avea nimic. El s-a dus în piață și a cumpărat un cuțit pentru că nici măcar nu mai avea cu ce să taie pâinea. Cuțitul nu a fost achiziționat în scopul săvârșirii acestei fapte.

Mergând însă la acel salon de frumuețe, ca să o convingă să se întoarcă acasă, atunci s-a produs acest declic, când ea i-a confirmat din nou că nu mai vrea să se întoarcă. Având acel cuțit, care a fost achiziționat în alte scopuri, s-a produs ce s-a produs. (…) El și-a rezervat dreptul de a nu mai da declarații, menținându-și declarațiile pe care le-a dat anterior și unde și-a recunoscut fapta”, a mai spus avocatul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:14 - Medicii români se tem de o triplă epidemie fără precedent: peste 100.000 de persoane s-au îmbolnăvit în decurs de șapte zile
12:04 - Rareș Bogdan și liderul grupului PPE, în drum spre Viena pentru „ultimul asalt” privind aderarea României la Schengen: „Ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei”
11:56 - Ayatollahul Khamenei cere reexaminarea sistemului cultural al Iranului, în contextul protestelor fără precedent
11:52 - După protestele fără precedent, China relaxează restricțiile împotriva Covid-19
11:43 - 25 de persoane reținute pentru un presupus complot de extremă dreapta pentru răsturnarea statului german. Au fost efectuate arestări și în Austria, și în Italia
11:40 - O tânără mămică a avut parte de șocul vieții sale după ce a născut. Totul s-a întâmplat de Sfântul Nicolae
11:33 - Sărbători fără colindători? Orașul în care cei care pleacă la colindat riscă amenzi cuprinse între 200 și 1.000 de lei
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea