„Sunt indignat și întristat de vestea teribilă”. Liderii României, mesaje de solidaritate pentru Regatul Unit. Ce au scris pe rețelele sociale Iohannis, Grindeanu și Dragnea (FOTO, VIDEO)

„Sunt indignat și întristat de vestea teribilă”. Liderii României, mesaje de solidaritate pentru Regatul Unit. Ce au scris pe rețelele sociale Iohannis, Grindeanu și Dragnea (FOTO, VIDEO)

Vestea atacului din Manchester a întristat o lume întreagă.

Fanii Arianei Grande, cea care a susțintu un concert la finalul căruia a avut loc explozia, au lăsat numerose mesaje artistei prin care și-au arătat compasiunea alături de cele întâmplate.

De asemenea și personalități din lumea artistică s-au declarat solidare cu Manchester.

Nici liderii României nu au rămas indiferenți la tragedia din Marea Britanie.

Președintele Klaus Iohannis a transmis într-un mesaj pe Twitter că este alături de victimele și famiile acestora.

„Sunt indignat și întristat de vestea teribilă din #Manchester. Gândurile noastre se adresează victimelor și celor dragi. Solidaritate cu Regatul Unit”, a transmis Klaus Iohannis pe Twitter.

Premierul Sorin Grindeanu a avut și el un mesaj de solidaritate față de tragedia din Manchester și a anunțat că Ambasada României la Londra este în legătură cu autoritățile britanice pentru a anunța dacă printre victime se află și români.

“Toate gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care și-au pierdut viața și către cei răniți în urma exploziei din Manchester. Ambadasa României la Londra e în permanentă legătură cu autoritățile britanice, pentru a afla dacă sunt români printre victime. Numărul de urgență al misiunii diplomatice este 0044 7738716335”, a precizat Sorin Grindeanu pe Facebook.

Mesajul premierul Sorin Grindeanu de după atentatul terorist din Manchester

#DIRECT_ONE_wm3wmp#

Liviu Dragnea a transmis și el un mesaj prin care condamnă atentatul și își exprimă dorința ca printre răniți să nu fie și români.

“Condamn cu fermitate atentatul de pe Manchester Arena! Sunt alături de victimile și familiile lor și sper din tot sufletul ca printre cei răniți să nu fie și români!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului