Wess Mitchell, întâlnire de taină cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump și liderul PSD

Wess Mitchell, întâlnire de taină cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump și liderul PSD
Foto: Inquam Photos / George Calin

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice, aflat în România în aceste zile, a avut o întâlnire cu președintele PSD Liviu Dragnea. Întâlnirea a fost ulterior confirmată chiar de ambasada SUA la București, care nu a oferit alte detalii.

Discuția dintre emisarul lui Donald Trump și liderul social-democraților nu a avut caracter oficial și s-ar fi desfășurat într-un hotel din București, potrivit unor surse citate de PSNews.ro.

Aceleași surse menționează că un subiect care ar fi putut fi abordat de cei doi este cel al legii off-shore, amânată de patru luni în Camera Deputaților.

Wess Mitchell s-a întâlnit luni cu mai mulţi oficiali români şi analişti independenţi, ocazie cu care a lăudat instituțiile anticorupție și sistemul judiciar din România.

Marți dimineață, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice a fost primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort